Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Εκδήλωση για τα 20χρονα της Τράπεζας αίματος της εκκλησίας του Αμυνταίου…

Τιμήθηκαν οι εθελοντές αιμοδότες.
(Κάλλιο να σε βραβεύει η εκκλησία, 
παρά η …εφορία)!
  Σε εορταστικό κλίμα και με κάθε επισημότητα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου η εκδήλωση για τα 20 χρόνια διακονίας της τράπεζας αίματος της εκκλησίας Αμυνταίου, παρουσία του Μητροπολίτη Φλώρινας Πρεσπών & Εορδαίας, Θεόκλητου, του Δήμαρχου Αμυνταίου, Μ. Ιωσηφίδη, Δημοτικών Συμβούλων, του Δ/κητή του Α.Τ. Αμυνταίου, Χ. Μποζίνη, του Δ/ντή ΑΗΣ Φλώρινας, Α. Λοβάτση, εκπροσώπων φορέων και πλήθος κόσμου.
  Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης οι εκατοντάδες  Αιμοδότες της περιοχής του Αμυνταίου, που εδώ και χρόνια διακονούν με το αίμα τους το θεάρεστο έργο αγάπης της εκκλησίας του Αμυνταίου.
  Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν: ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Τοπάλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της διακονίας της Τράπεζας Αίματος, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, Ρηγίνος Μέσσιος και Στέλλα Κατικαρίδου με θέμα «Η Αιμοδοσία από ιατρικής πλευράς» και ο Κοινωνιολόγος Αβραάμ Θεοδωρίδης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα της Αιμοδοσίας από κοινωνικής πλευράς.
  Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση της μεικτής χορωδίας του Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» Αμυνταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.