Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η λαϊκή οργή ξέσπασε... Το ΟΧΙ του 1940 δεν μπορούσε να γιορταστεί ως ΝΑΙ του 2011!

  Το καλύτερο ΟΧΙ είπαν σήμερα οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο εργαζόμενος λαός!!! Σήμερα είναι μία μέρα θλίψης και περισυλλογής. Παρελάσεις «παρωδία» χωρίς «επισήμους» (αυτό δεν είναι κακό!), με αυγά στον αέρα, με ύβρης και κατάρες προς την πολιτειακή και πολιτική «εξουσία» σε όλη τη χώρα. Σε σκηνικό χάους η παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Κοζάνη, Ηράκλειο, Φλώρινα, Σύρο, Πειραιά, Χαλκίδα, Λάρισα, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Πύργο, Βέροια, Καλαμάτα και πολλές - πολλές άλλες πόλεις από ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες που αντιδρούν για το ξεπούλημα της χώρας…
Η πιο συγκινητική στιγμή της παρέλασης στην Κοζάνη (video).
Παρέλαση - κηδεία στη Φλώρινα (video). 


Η πιο συγκινητική στιγμή της παρέλασης στην Κοζάνη. Μαθητής ΑμΕΑ του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης στρέφει το κεφάλι του αριστερά μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, εισπράττοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

 kozan
Παρέλαση - κηδεία στη Φλώρινα...

florine@

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.