Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Δήμου Φλώρινας, σχετικά με διπλοεγγραφές στο Δημοτολόγιο.


 Συνέπεια των συνενώσεων που επέφερε ο Ν.3852/2010 είναι η ενδεχόμενη ύπαρξη διπλών οικογενειακών μερίδων μέσα  στο  ίδιο Δήμο Φλώρινας, γεγονός που οφείλεται στην εγγραφή των συζύγων σε διαφορετικούς (πρώην Δήμους Κ. Κλεινών, Μελίτης, Περάσματος),οι οποίοι σήμερα αποτελούν δημοτικές ενότητες του ιδίου Δήμου.
  Για την διευθέτηση του ανωτέρω ζητήματος και τον αποκλεισμό ύπαρξης διπλών οικογενειακών μερίδων στο ενιαίο πλέον δημοτολόγιο, το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης παρακαλεί τους δημότες συζύγους που ήταν γραμμένοι στους (πρώην Δήμους Κ. Κλεινών, Μελίτης, Περάσματος) να επιλέξουν με υπεύθυνη δήλωση τους, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2011, την οικογενειακή μερίδα η οποία θα παραμείνει ενεργή και στην  οποία θα μεταφερθούν όλες οι κανονικές εγγραφές.
  Οι υπεύθυνες δηλώσεις των δημοτών συζύγων θα πρέπει να κατατεθούν στη έδρα του Δήμου. (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ,ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ).
  Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 23853-51022,51015,51029,51051.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.