Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Κίνηση ματ στο ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ του «ΑΜΥΝΤΑ» Αμυνταίου


  Κίνηση ματ για τον Αμύντα Αμυνταίου που ήλθε σε συμφωνία με τον Νίκο Γιώσκο προκειμένου ο πολύπειρος τεχνικός να αναλάβει, μετά από 17χρόνια, την καθοδήγηση του ανδρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, σε μια περίοδο δύσκολη για το ίδιο το σωματείο αλλά και για το Ελληνικό χάντ μπολ
  Ο Έλληνας τεχνικός υπήρξε παίκτης  του Αμύντα την εποχή (δεκαετία 70-80 ) που η ομάδα μεσουρανούσε στο πρωτάθλημα της Α1 και βασικό στέλεχος των εθνικών  ομάδων. Ο Νίκος Γιώσκος αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες στον χώρο της χειροσφαίρισης τον οποίο υπηρετεί από το πόστο του προπονητή  από το 1990 έως και σήμερα.
  Πλέον τα δεδομένα για τον ιστορικό σύλλογο του Αμυνταίου φαίνεται να διαφοροποιούνται, καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια πολύπλευρη και ανιδιοτελή συσπείρωση (παραγόντων και χειροσφαιριστών ενεργών και μη) γύρω από την  ομάδα με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση της σε όλα τα επίπεδα.
  Ωστόσο Διοίκηση και τεχνικό τιμ δίνουν μάχη με τον χρόνο, καθώς υπήρξε σημαντική καθυστέρηση στην οργάνωση των τμημάτων, κάτι που δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό πόσο μάλλον για τυμπανοκρουσίες.
  Επίσης ο ρέκορμαν των συμμετοχών με τις Εθνικές ομάδες, Λευτέρης Ελευθεριάδης προσφέρθηκε να αναλάβει καθήκοντα επιστημονικού συμβούλου, ενδυναμώνοντας την οργάνωση του τεχνικού τιμ του συλλόγου.
 Μετά τον Γιώργο Θεοχαρίδη, ο Μάκης Σίσκος όπως όλα δείχνουν, θα είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα για Αμύντα Αμυνταίου.
  Ο Φλωρινιώτης εξτρέμ, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 με την φανέλα του Αρίωνα, τα βρήκε σε όλα με την Διοίκηση και από την επόμενη εβδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων..
  Με ανακοίνωση του το τμήμα χαντ μπολ του Αμύντα Αμυνταίου ενημερώνει τους φίλους και τις φίλες του αθλήματος ότι εγγραφές στα τμήματα των υποδομών, ηλικίας από 8-16 ετών ξεκίνησαν.

 7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, 50 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ, 
17 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, 
ΓΙΝΕ ΕΣΥ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.
 ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 8-16 ΕΤΩΝ ΜΕ  ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ.
 ΠΑΙΖΩ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ, ΜΑΘΑΙΝΩ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ, 
ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;
ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ:
ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΙΩΝ-ΑΝΔΡΩΝ: ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΣΚΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΠΕΚΕΡΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΡΙΨΑΝΗΣ.
ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.