Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Τα ΜΑΤ χτύπησαν τη μαζική συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στα χαράτσια!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ!
  Μαζική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στα χαράτσια που επιβάλουν κυβέρνηση - τρόικα.
  Τη συγκέντρωση, την οποία πλαισίωσαν πάνω από 3.000 άνθρωποι, καλούσαν τόσο οι «αγανακτισμένοι», η επιτροπή σωματείων και συνελέυσεων «Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε» και άλλες επιτροπές του κινήματος της άρνησης πληρωμών.

Γύρω στις 19:00 και εντελώς αναίτια οι δυνάμεις καταστολής άρχισαν να χτυπούν με ξύλο και χημικά τον κόσμο (οικογένειες, ηλικιωμένους, παιδιά κλπ) που ήταν συγκεντρωμένος στα σκαλιά πάνω από την είσοδο του Μετρό με σκοπό να τον απωθήσουν στο κάτω μέρος της πλατείας.
  Οι διαδηλωτές κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις επιθέσεις, οι οποίες διήρκεσαν μέχρι τις 21:00 περίπου, καθώς οι κυβερνητικές εντολές ήταν να μην σημειωθεί καμία συγκέντρωση κόσμου έξω από τη Βουλή.
Τελικά κάτω από την επιμονή και τη μαχητικότητα του κόσμου, οι δυνάμεις καταστολής αποχώρησαν από την Αμαλίας. 

ISKRA

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.