Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Η μεγάλη ιδέα του Αμυνταιώτικου ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ξαναζωντανεύει!

Η πρώτη ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ
  Σε τροχιά υλοποίησης των νέων του στόχων συνεχίζει ακάθεκτος ο Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ Αμυνταίου, μετά την «διοικητική μεταρρύθμιση» και την συγκρότηση νέου σχήματος που θα χειρίζεται αποκλειστικά τα τμήματα ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ του ιστορικού συλλόγου, με απώτερο στόχο την ανάδειξη του αθλήματος της Χειροσφαίρισης.
  Την «χρυσή εποχή» του ΑΜΥΝΤΑ θυμίζει ο ζήλος και το μεράκι των ατόμων που προσφέρθηκαν να αναλάβουν το δύσκολο κομμάτι της ανασυγκρότησης αλλά και της εύρυθμης λειτουργίας των τμημάτων του ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ.
  Και αυτό το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα από τις πρώτες κινήσεις, προς τη σωστή κατεύθυνση που έγιναν.
 Ο Νίκος Γιώσκος, ο Γιώργος Θεοχαρίδης, ο Βαλάντης Κωστόπουλος και ο Παναγιώτης Δημητρίου, με την βοήθεια της Βάσως Μπάντη και Αναστασίας Παπαβασιλείου, που ανάλαβαν τα ινία του αθλητικού τομέα του Συλλόγου, βάλαν γερά τις βάσεις για την ενδυνάμωση αλλά και τις υποδομές των ομάδων, παρακάμπτοντας της όποιες προσπάθειες φιλικού(!) σωματείου να «απαγάγει» αθλητές με την δικαιολογία της διάλυσης του ΑΜΥΝΤΑ!
  Οι: Νίκος Γιώσκος, Παναγιώτης Δημητρίου, Ζαφείρης Μπεκερίδης, Βαλάντης Κωστόπουλος και Θόδωρος Τριψάνης, ιστορικές μορφές του συλλόγου με μεγάλη προσφορά και καριέρα σε ομάδες ανά την Ελλάδα, προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να αναλάβουν υπεύθυνοι προπονητές των τμημάτων.
  «Ο κύβος ερίφθει». Τώρα, είναι χρέος και τιμή όλων να στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια - παλιών και νέων στελεχών- συμβάλλοντας ηθικά και υλικά για την ανασύνταξη του ιστορικού ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, που τόσες χαρές μας έχει δώσει!
  Μιας ομάδας που μετράει 34 χρόνια συνεχούς  παρουσίας  και προσφοράς στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.
  Τα 7 Πρωταθλήματα Ελλάδας, οι 50 διεθνείς αθλητές και αθλήτριες που αναδείχθηκαν από τον ΑΜΥΝΤΑ και οι 17 συμμετοχές σε τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την ιστορικότητα και την αίγλη του Συλλόγου.
  Βλέποντας τους ανθρώπους που συγκροτούν την επιτροπή και τις προσπάθειες που κάνουν, όλοι τους άξιοι και πετυχημένοι και γνωρίζοντας την αγάπη των Αμυνταιωτών για τον αθλητισμό και ειδικά για το ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ και κυρίως μακριά από κάθε είδους έριδες και διαφωνίες, είμαι σίγουρος ότι όλοι θα είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια για την αναγέννηση της ομάδας μας του ΑΜΥΝΤΑ.

 ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ:
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 8-16 ΕΤΩΝ ΜΕ  ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΙΩΝ - ΑΝΔΡΩΝ: ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΣΚΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΠΕΚΕΡΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΡΙΨΑΝΗΣ.
ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

7 σχόλια:

  1. ΣΤΡΑ.... ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΟΙ ΑΜΥΝΤΑΙΩΤΕΣ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικός δεν είναι!!!! Και μάλιστα πρωτοκλασάτος, την εποχή των παχιών αγελάδων....... Έχει ...τρόπους ο τύπος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος τα γράφει τα σχολιάζει κιόλας????Και με διαφορά δύο λεπτών?? Αυτό θα πει αυτοϊκανοποίηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ"..!!!! AMBER ALERT......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΓΙΩΣΚΟ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ...ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ . ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.