Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τ.Κ. Αγίων Αναργύρων: Υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ζουν εκεί!!!


Στην Ελλάδα του 2011 όλα έχουν κοστολογηθεί, εκτός από ένα: η ανθρώπινη αξία! Και δεν μπαίνει κανείς στον κόπο να την κοστολογήσει, γιατί …είναι πολύ φτηνή!
  Μιλάμε για την ατμοσφαιρική ρύπανση που καθιστά «επικίνδυνη ζώνη για τη δημόσια ζωή», κατοικημένες περιοχές.

  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Δ.Ε.Η. και του Κέντρου Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η ατμοσφαιρική ρύπανση στην Τ.Κ. Αγίων Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου έπιασε και πάλι ΚΟΚΚΙΝΟ.
  Τις 6 από τις 10 ημέρες (8 έως 17 Αυγούστου), η ατμοσφαιρική ρύπανση ήταν στο απόλυτο 10/10! (αντίστοιχα οι μετρήσεις σε Φλώρινα και Αμύνταιο έδειξαν έως 3/10).
  Εφόσον ζουν άνθρωποι εκεί, οφείλουν επιτέλους:
- Οι τοπικοί «άρχοντες» να βρουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.
- Εμείς οι πολίτες αυτού του τόπου να αντιδράσουμε, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε δυναμικά ποιότητα στη ζωή μας!
- Η Δ.Ε.Η., να προχωρήσει άμεσα στην μετεγκατάσταση του οικισμού. Οφείλει να τους δώσει το δικαίωμα να ζήσουν με αξιοπρέπεια…
  Πόσο επιτέλους αξίζει σήμερα η ανθρώπινη ζωή;

2 σχόλια:

  1. καιρός είναι... συμφωνώ και επαυξάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά τα λες περισκοπιο. σημερα το χρήμα είναι πιο ακριβό από την ανθρώπινη ζωή. μακάρι να δοθεί λυση για τους ανθρώπους. γιατί όποιος έχει το πρόβλημα αυτός υποφέρει. εμείς το βλέπουμε από μακριά αλλά νομίζω οτι και εμείς έτσι θα καταντήσουμε σε λίγο. πρεπει το ένα χέρι να νίβει το άλλο..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.