Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«Ανατροπή στην πράξη» από την Ντόρα Μπακογιάννη! ΕΚΤΟΣ περιοδείας ο Δήμος Αμυνταίου!

  Στην Φλώρινα τερμάτισε η περιοδεία της προέδρου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», Ντόρας Μπακογιάννη, στην Δυτική Μακεδονία.
  Παρεκκλίνοντας το επίσημο πρόγραμμα της η κ. Μπακογιάννη ΔΕΝ επισκέφτηκε τον Δήμο Αμυνταίου, γεγονός για το οποίο οφείλουν τα στελέχη - μέλη – σύμμαχοι της Φλώρινας, να μας ενημερώσουν. 


  Να επισημάνουμε ότι η κ. Μπακογιάννη κατά την περιοδεία της στην Δυτική Μακεδονία, εγκαινίασε δύο γραφεία του κόμματος σε Πτολεμαϊδα και Φλώρινα και επισκέφτηκε:
- (Παρασκευή 26 Αυγούστου) την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον Δήμο Κοζάνης, τον Δήμο Εορδαίας, τον Δήμο Βοϊου, το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», τα Ορυχεία Λιγνίτη (Μαυροπηγή), το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «Η ΕΝΩΣΗ», το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης.
- (Σάββατο 27 Αυγούστου) τους Δήμους Γρεβενών, Δεσκάτης και Ορεστίδος.
- (Κυριακή 28 Αυγούστου) το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Καστοριάς, τον Δήμο Πρεσπών, το συσκευαστήριο φασολιών «ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ» και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας.
- (Δευτέρα 29 Αυγούστου) τον Δήμο Φλώρινας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φλώρινας, τον Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΗ «ΛΥΓΚΙΣΤΗΣ» και την ΕΡΑ Φλώρινας.
  Οι επισκέψεις της κ. Μπακογιάννη στο Αμύνταιο αφορούσαν τον Δήμο Αμυνταίου και τα οινοποιεία της Ε.Α.Σ. Αμυνταίου και το κτήμα «ΑΛΦΑ».

Από την συνάντηση με τον Δ. Ηλιάδη
Από την συνάντηση με τον Γ. Βοσκόπουλο
 

2 σχόλια:

  1. Οχι οτι η απουσία της μας πείραξε, αλλα οσο νάναι βρε αδέλφια, κατι θα της έλεγε ο Δήμαρχος, όλο και κανα υπόμνημα θα έπερνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΤΟΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.