Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Με επιτυχία συνεχίζονται τα «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ» στον Δήμο Φλώρινας

 Με αγώνες σκακιού από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, γυμναστικές επιδείξεις από τη σχολή γυμναστικής - ρυθμικής της κ. Ιορδάνου, καθώς και χορευτικά συγκροτήματα από τις Τοπικές Κοινότητες Πολυπλατάνου και Σιταριάς, συνεχίστηκαν την Τρίτη 23 Αυγούστου 2011 τα «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ» του Δήμου Φλώρινας.

  Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, μαζί με τον Δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Βασίλη Γιαννάκη και Χρήστο Ευαγγέλου.
  Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι την Κυριακή 29 Αυγούστου 2011, ενώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μοιράζεται στο περίπτερο του Δήμου στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας. 
  Ταξίδι στον χρόνο έκαναν όσοι παρακολούθησαν την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011 τη Μουσική Παράσταση της Άννας Μπιθικώτση με τίτλο «Ελύτης- Γκάτσος –Μπιθικώτσης… δύο ποιητές για ένα αηδόνι», στο πλαίσιο των ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ του Δήμου Φλώρινας. Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Οδυσσέα Ελύτη και στον μεγάλο μουσικό Γρηγόρη Μπιθικώτση. 
  Η αφήγηση και η απαγγελία ήταν από την κ. Άννα Μπιθικώτση, στο τραγούδι ήταν ο καθηγητής της Βυζαντινής μουσικής κ. Ανδρέας Δογάνης και στο πιάνο ο συνθέτης και μαέστρος κ. Νίκος Στρατηγός.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 28 Αυγούστου 2011, ενώ το πρόγραμμα διανέμεται δωρεάν στο περίπτερο του Δήμου, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.