Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήρια μηνύματα για τους Επιτυχόντες Μαθητές στα Α.Ε.Ι. - Τ.Ε.Ι.


Δήμητρα Γεωργακοπούλου 
– Μπάστα

Γενική Γραμματέας 
Αποκεντρωμένης Διοίκησης
   Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, που με σκληρή και επίπονη προσπάθεια, κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  Είμαι βέβαιη, ότι θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους, στο όμορφο ταξίδι της ακαδημαϊκής ολοκλήρωσης, δημιουργώντας ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον της περιοχής.
  Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στους μαθητές που δεν κατάφεραν να πετύχουν φέτος το στόχο τους και τους οποίους περιμένει μια δεύτερη προσπάθεια αλλά και πολλές άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσουν για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.
  Συγχαρητήρια όμως αξίζουν τόσο στους γονείς, όσο και στους εκπαιδευτικούς των μαθητών, που με τη στήριξη και τη συμπαράσταση που τους παρείχαν, συνέβαλαν στην επίτευξη της επιτυχίας.
  Δικό μας χρέος, αποτελεί η διασφάλιση ευνοϊκών συνθηκών για την ανέλιξή των νέων μας, στον επιστημονικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, μέσα από την εξασφάλιση προοπτικών μιας επιτυχημένης καριέρας, ως επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τόπο καταγωγής τους.
  Με την ευκαιρία θα ήθελα να καλωσορίσω και να ευχηθώ καλή διαμονή και καλές σπουδές, στους νεοεισαχθέντες φοιτητές των σχολών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ που εδρεύουν στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία. Καλή πρόοδο στις σπουδές σας.


Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας


  Αξίζουν συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους της Φλώρινας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
  Μετά τον αγώνα τους, κατά τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων, ήρθε η στιγμή της δικαίωσης και της μετάβασης τους στη φοιτητική ζωή. Μια ζωή γεμάτη από εμπειρίες και βιώματα, μια πορεία γνώσης και κατάρτισης με σκοπό να γίνουν οι αυριανοί επιστήμονες, που τόσο ανάγκη έχει η πατρίδα μας και ο τόπος μας.
  Πιστεύουμε σε σας και στις ικανότητες σας. Οι επιτυχίες σας  είναι τιμή για όλους μας. Για τους γονείς σας, που τόσο καιρό ήταν δίπλα σας, σταθερός σύμμαχος στις αγωνίες και τις προσπάθειές σας και για τους καθηγητές, που σας πρόσφεραν τα μέγιστα.

  Τίποτα βέβαια δεν τελειώνει εδώ, για όλους. Και γι’ αυτούς που πέτυχαν και γι’ αυτούς που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

  Χρειάζεται διαρκής προσπάθεια και συνέπεια, με γνώμονα, ότι κάθε επιτυχία ή αποτυχία πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς για να συνεχίζουμε τον αγώνα της ζωής.


Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης 
Π.Ε. Φλώρινας
  Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ των λυκείων της Π.Ε. Φλώρινας. Η επιτυχία τους αυτή, δικαίωσε τους κόπους και την προσπάθειά τους και μπροστά τους ανοίγονται πλέον νέες προοπτικές και μια νέα ζωή. Αρκεί να συνεχίσουν να πορεύονται με την ίδια πίστη και θέληση που επέδειξαν μέχρι τώρα.
  Παράλληλα, θέλω να συγχαρώ τους γονείς των επιτυχόντων, που συμμετείχαν ενεργά σε αυτή τη θετική εξέλιξη, χάρη στην αγάπη, στη φροντίδα και στη συμπαράσταση – υλική και ηθική – απέναντι στα παιδιά τους. Να συγχαρώ επίσης και τους καθηγητές τους για τα εφόδια που προσέφεραν και τα οποία έπιασαν τόπο.
  Θέλω όμως να συγχαρώ και όσες και όσους προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν και να τους υπενθυμίσω πως όλη η ζωή είναι μπροστά τους και οι ευκαιρίες θα εξακολουθούν να παρουσιάζονται και θα είναι πολλές. Άλλωστε, η ιστορία διδάσκει πως ο πόλεμος δε χάνεται όταν χαθεί μια μάχη.

  Τέλος, από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, θέλω να καλωσορίσω τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες που θα έρθουν στην πόλη της Φλώρινας και θα αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας μας. Και να τονίσω πως θα είμαστε στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν κατά την εδώ παραμονή τους, στα ομορφότερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής τους.

 
Μάκης Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου
  Η δημοσίευση των βάσεων των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ήταν το τέλος για την αγωνία των χιλιάδων μαθητών που διαγωνίστηκαν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

  Σηματοδότησε την ολοκλήρωση της προσπάθειας του καθενός μαθητή, αλλά και των οικείων του, για την επίτευξη του στόχου της εισαγωγής στις σχολές των Πανεπιστημίων και των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας.   

  Ταυτόχρονα όμως είναι και αφετηρία για μία νέα πορεία στη γνώση, αλλά και την επαγγελματική εξέλιξη.

  Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και εύχομαι να έχουν πάντα επιτυχίες στην ακαδημαϊκή τους και αργότερα στην επαγγελματική τους ζωή.



Βασίλης Τσέπας
Δήμαρχος Πρεσπών
  Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της Πρέσπας, τους καθηγητές και τους γονείς τους. Η επιτυχία αυτή επιβραβεύει τους κόπους των μαθητών και ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή τους. Επίσης, επιβεβαιώνει την αξιόλογη δουλειά που γίνεται στο Λύκειο του Λαιμού.

  Η Πρέσπα χρειάζεται νέους ανθρώπους, με γνώσεις και δυνατότητες κι ελπίζω να υπάρξουν στο μέλλον οι προϋποθέσεις, για την αξιοποίηση όλων των παιδιών, στην περιοχή.

  Εύχομαι καλή πρόοδο στα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους και καλή δύναμη. Ελπίζω να συνεχίσουν να μελετούν και να αγωνίζονται, για να πετύχουν τους στόχους τους.

  Οι επιτυχόντες από το Λύκειο Λαιμού είναι: Αργύρ Χρυσάνθη, Γεμενετζίδου Χατζηγρηγορίου Αριάδνη, Γκώγκου Αγγελική, Γράτσου Καλλιόπη, Καπουράνης Σταύρος, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος και Τόρης Δημήτριος. 


Γιάννης Βοσκόπουλος
Δήμαρχος Φλώρινας
  Ως Δήμαρχος του Δήμου Φλώρινας, θέλω να συγχαρώ τους επιτυχόντες στις  Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας.

  Εύχομαι  στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά, καλή επιτυχία, σ’ αυτό το νέο και σημαντικό ξεκίνημα της ζωής τους.

  Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και τους καθηγητές, για τη σημαντική και σπουδαία στήριξη τους στα παιδιά. 
  Σε όσους δεν κατάφεραν να έχουν θετικό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απελπίζονται. Δεν τα κατάφεραν σε μια δοκιμασία, αλλά η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν με περισσότερο κόπο και συστηματικότερη προσπάθεια. Και τότε θα πετύχουν τους στόχους τους.
  Οι μεγάλες επιτυχίες των παιδιών μας αποδεικνύουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την εκπαιδευτική κοινότητα σε όλα της τα επίπεδα και μας γεμίζει όλους με περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.