Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Αμύνταιο: διαμαρτυρία Ιδιοκτητών - Χειριστών μηχανημάτων έργων και φορτηγών για το κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Κραυγή αγωνίας από τους ιδιοκτήτες και χειριστές μηχανημάτων έργων και φορτηγών, που λόγω της βίαιης απολιγνιτοποίησης που εξήγγειλε η κυβέρνηση,  νοιώθουν να πλησιάζει ο κίνδυνος της ανεργίας, καθώς η κύρια επαγγελματική τους ενασχόληση

 στα ορυχεία και λιγνιτωρυχεία της Αχλάδας και του Αμυνταίου, σχετίζεται άμεσα με τη λειτουργία την Ατμοηλεκτρικών Σταθμών της ΔΕΗ στην περιοχή…

  Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 8/2/2020, δεκάδες εργαζόμενοι παρέταξαν τα φορτηγά τους κατά μήκος της κεντρικής οδού Α. Παπανδρέου, εν’ όψη της επίσκεψης του υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, στο Αμύνταιο, διατρανώνοντας έτσι την αντίθεση τους στον «ξαφνικό θάνατο» της ΔΕΗ.

  Στη συνέχεια αντιπροσωπεία τους έθεσε τους προβληματισμούς και  τα αιτήματα τους στη σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.