Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου, με μοναδικό θέμα την επωφελή συμφωνία για το μέλλον της τηλεθέρμανσης… (ΒΙΝΤΕΟ)

   Συνεδρίασε χθες, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη συζήτηση και λήψη απόφασης για την διευθέτηση θεμάτων Τηλεθέρμανσης Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου.
  Στην έκτατη αυτή συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχαν ο Βουλευτής Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ιωάννης
Λιάσης
, ο Πρόεδρος του ΔΣ Ιορδάνης Μπάντης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Αμυνταίου, έγινε ενημέρωση για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που ταλάνιζε τον Δήμο, μέσω διαπραγματεύσεων που διήρκεσαν  περίπου έξι μήνες...
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.