Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με συλλόγους ΑμΕΑ για την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης…

   Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης συναντήθηκε στο γραφείο του με εκπροσώπους του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φλώρινας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ, προκειμένου να τους παρουσιάσει το πρώτο στάδιο της μελέτης της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.
  Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του μελετητή, έγινε εκτενής συζήτηση για τυχόν διορθώσεις και προσθήκες στην τελική μελέτη, προκειμένου να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
   Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννάκης «σε μια περίοδο όπου η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και η προστασία των ευπαθών ομάδων αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, η δημιουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης θα παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες και θα εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωση των φιλοξενούμενων».
   Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Νίκος Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία κ. Βασίλης Παπαγιάννης, η πρόεδρος κα Αγνή Σιδηροπούλου και η γραμματέας κα Ιορδάνα Σουμελίδου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Φλώρινας κ. Αθανάσιος Κάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.