Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

1η - 3η και 4η θέση για τον Τάσο Χατζηχρήστο και την ομάδα του…

 
  Ακόμα ένας αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων με πολύ σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Τάσο Χατζηχρήστο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στον Ομαλό Χανιών.
  Η 18η Ανάβαση Ομαλού Χανιών πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτώβριου 2014.
   Στην κατηγορία FSA 2L+ νικητής αναδείχθηκε ο Τάσος Χατζηχρήστος με BMW E36 με δεύτερο τον αξιαγάπητο Μαρκαντωνάκη Εμμανουήλ με WV Golf GTi MK1 ενώ 3ος τερμάτισε ο Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος με BMW E36.
 
  Απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα για άλλη μια φορά ήταν ο πολυπρωταθλητής Μάριος Ηλιόπουλος με το ασυναγώνιστο Ford WRC πετυχαίνοντας τον απόλυτο χρόνο ημέρας.
   Εξαιρετική εμφάνιση του Καννέλου με  Peugeot 106 κυριαρχώντας στην FSA έως 2L.
 - Στην Ν2 εξαιρετική εμφάνιση του Καπεπάκη Ιωάννης με Peugeot 106 S16
 - Στην κλάση Α5 νικητής αναδείχθηκε ο Φακορέλης Φίλιππος  με Toyota Yaris
 - Στην κλάση A6 νικητής αναδείχθηκε ο Mπατζάνος Βασίλειος με Cintroen Saxo VTS
 - Στην κλάση Ε11 νικητής ήταν ο Μπουραθανασόπουλος Χαράλαμπος με Honda Civic EK4.
   Θα πρέπει να σημειώσουμε την εξαιρετική εμφάνιση του Παπαδοκωνσταντάκη Ιωάννη με MITSUBISHI Lancer EVO ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση στην FST .
   Ξεχωριστές οι επιδόσεις στην κατηγορία των ιστορικών αυτοκινήτων με τους Σκεπασιανό Δημήτρη με Ford Sierra Cosworth τον Γαβριηλίδη Γεώργιο Ford Escord RS 1600, τον Φραντζεσκάκη Γιώργο Ford Escord RS 2000 Παπάζογλου Λυμπέρη Lancia Delta Integrale.
 
  Τέλος αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια και η κατάκτηση της 4ης θέσης στην FSA 2L+ του Χρήστου Τράκου με VW Beetle καθώς επίσης και του Μόρτου Μιχαήλ στην κατηγορία FSA 2 Drifft με ΤΟΥΟΤΑ Corolla AE 86 οι οποίοι ξεσήκωσαν τους θεατές δίδοντας άφθονο θέαμα.
   Ευχαριστούμε θερμά τον προσωπικό φίλο Μάριο Ηλιόπουλο Seajets για την υποστήριξη του στην Chatzichristos Racing Team Florina καθώς επίσης ευρύτερα στον αγώνα.
   Πολλά ευχαριστήρια και συγχαρητήρια στην Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανιών (Α.Λ.Α Χανιών) και στον πολύ δραστήριο και αγωνιζόμενο Πρόεδρο της Γιαννη Παπαδοκωνσταντάκη για την διοργάνωση και φιλοξενία του αγώνα.
   Ευχαριστούμε όμως ιδιαιτέρως του Χανιώτες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού κι όχι μόνο για την ιδιαίτερη αγάπη που δείξανε για την ομάδα μας καθώς το χειροκρότημα τους μας έκανε να νιώσουμε ότι αγωνιζόμαστε σε δική μας τοποθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.