Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας…

 
  Συνεχίζουμε με την αισθηματική ταινία «Τελειώνει με εμάς», ενώ θα έχουμε μία ακόμη προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Τα μυαλά που κουβαλάς 2» με ειδική προσφορά
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2 (INSIDE OUT 2)
 ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
 ΔΕΥΤΕΡΑ 28/10: 18.30
 ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2 - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
 Σκηνοθεσία: Κέλσι Μαν
 
Σενάριο: Elvira Bushtets, Fyodor Derevyanskiy & Vasiliy Rovenskiy
 ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Νάντια Κοντογεώργη, Λευτέρης Ελευθερίου, Λυδία Τζανουδάκη, Μαρίνα Σαμάρκου, Κώστας Δαρλάσης, Άντρια Ράπτη, Λητώ Αμπατζή, Έλσα Ζαρρή, Δημήτρης Σάρλος, Φιλίππα Μαβιτζή, Λυδία Σγουράκη, Αγγελίνα Παπαδοπούλου, Βασιλική Σούτη, Μαρία Πλακίδη, Χρήστος Θάνος, Κατερίνα Μάντζιου, Βασίλης Παπαστάθης, Τάσος Νταπαντάς, Γιάννης Τσούτσιας, Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Ματαράγκας, Βίνα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Γκίργκις, Λένα Μαραβέα, Μαρία Μαραγκουδάκη
 Διάρκεια: 96 λεπτά
 Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
 Η ταινία «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» των Disney και Pixar επιστρέφει στο κεφάλι της έφηβης Ράιλι τη στιγμή που τα κεντρικά έρχονται αντιμέτωπα με μια ξαφνική κατεδάφιση για να κάνουν χώρο για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που χρόνια τώρα διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση, δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν όταν εμφανίζεται το Άγχος. Και φαίνεται πως έχει και παρέα.
 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ (IT ENDS WITH US)
 ΚΥΡΙΑΚΗ 27/10: 21.00
 ΔΕΥΤΕΡΑ 28/10: 21.00
 
ΤΡΙΤΗ 29/10: 21.00
 Γενική είσοδος 6 ευρώ
 Σκηνοθεσία: Τζάστιν Μπαλντόνι
 Ηθοποιοί: Μπλέικ Λάιβλι, Τζάστιν Μπαλντόνι, Τζένι Σλέιτ, Χασάν Μινχάι.
 Διάρκεια: 130 λεπτά
 Είδος ταινίας: Αισθηματική
 Η ταινία «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ», το πρώτο μυθιστόρημα της Colleen Hoover που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία της Lily Bloom, μιας γυναίκας που ξεπερνά μια τραυματική παιδική ηλικία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη Βοστόνη και να κυνηγήσει το όνειρο της ζωής της να ανοίξει τη δική της επιχείρηση. Μια τυχαία συνάντηση με τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ryle Kincaid πυροδοτεί μια έντονη σχέση, αλλά καθώς οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά, η Lily αρχίζει να βλέπει πλευρές του Ryle που της θυμίζουν τη σχέση των γονιών της. Όταν ο πρώτος έρωτας της Lily, Atlas Corrigan, ξαφνικά μπαίνει ξανά στη ζωή της, η σχέση της με τον Ryle ανατρέπεται και η Lily συνειδητοποιεί ότι πρέπει να μάθει να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για να κάνει μια αδύνατη επιλογή για το μέλλον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.