Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Αποτροπιασμός από τη Δημοτική Αρχή Αμυνταίου για τη θανάτωση σκύλου στο Μανιάκι…

 
  Με αισθήματα θλίψης και οργής πληροφορηθήκαμε τη θανάτωση ενός ακόμα σκύλου, το οποίο μάλιστα ήταν οικόσιτο και ζούσε στο Μανιάκι του Δήμου Αμυνταίου. Οι λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίον ο μικρός Μπλάνκο έφυγε από τη ζωή προκαλούν αποτροπιασμό.
  Ο Δήμος Αμυνταίου, καταδικάζει απερίφραστα κάθε κακοποιητική συμπεριφορά που αφορά αδέσποτα ή δεσποζόμενα ζώα, προωθεί με μικρές και μεγάλες δράσεις του τη φιλοζωία και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ευαισθητοποιήσει τους δημότες του, κάθε ηλικίας, σε θέματα που αφορούν τα ζώα συντροφιάς.
   Παρέχει χώρους για τη στέγαση των ζώων, φροντίζει για τη σίτισή τους, πραγματοποιεί στειρώσεις και εμβολιασμούς και συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ευζωία, την προστασία και τη φροντίδα τους.
   Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι του απεχθούς αυτού εγκλήματος να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, για να λογοδοτήσουν και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους, το συντομότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.