Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Στο στρατόπεδο Αμυνταίου ο Στέφανος Κασσελάκης…

  Από το στρατόπεδο «Παπαπέτρου» στο Αμύνταιο θα πάρει το απολυτήριο  του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης, καθώς, εκ του νόμου, έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.
  Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) στη Θήβα στις 15 Μαρτίου 2024, μετά την ορκωμοσία, ως είθισται, έλαβε την 5θήμερη άδεια ορκωμοσίας και παρουσιάστηκε το πρωί της 1ης Απριλίου στην 76η Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού (ΜΒΠ) που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Παπαπέτρου» στο Αμύνταιο, απ’ όπου θα λάβει και το απολυτήριο του στρατού.

 
  Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υποδέχθηκε στην πύλη του Στρατοπέδου ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμυνταίου, Αποστόλης Θεοδώρου, καθώς και φίλοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.
   Σε δηλώσεις στην εφημερίδας μας, ο Πρόεδρος, τόνισε… «Είμαι βαθιά συγκινημένος που την Πρωταπριλιά βρίσκομαι στο ιστορικό Σόροβιτς, σημερινό Αμύνταιο, για να ολοκληρώσω το χρέος μου στην πατρίδα ως απλός οπλίτης στον Ελληνικό στρατό.
   Η θερμή υποδοχή που έλαβα από τους Αμυνταιώτες, αποτελεί δέσμευση μου… Όταν θα αναλάβουμε τα ινία της διακυβέρνησης της χώρας, το στρατόπεδο και η πόλη σας θα ζήσει… «εποχές ΠΑΣΟΚ»!
   Ευχόμαστε στον Πρόεδρο …«Καλός πολίτης» και «Καλή Πρωταπριλιά)!

 

2 σχόλια:

  1. ...Παντως ο Αποστολης,εχει σταυρωμενα τα χερια του,αμηχανα,γιατι,το ΠΑΣΟΚ,δεν θελει,σχεσεις με ΣΥΡΙΖΑ...Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Απόστολος είναι δεξιός. Άλλωστε εκεί ψήφισε κ περιφέρεια κ βουλευτή. Τα χεράκια τα έχει εκεί μη τον αγκαλιάσει ο προεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.