Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Τιμήθηκε η μνήμη του αθλητή Χάντμπολ του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, Γρηγόρη Καναργελίδη… (ΒΙΝΤΕΟ)

   Συγκινητική ήταν η παρουσία των παλαιμάχων αθλητών του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, στην εκδήλωση του διοργάνωσε η Διοίκηση του Συλλόγου, με σκοπό να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του, Γρηγόρη Καναργελίδη.
  28 χρόνια μετά την «αποφράδα» για το Ελληνικό Χάντμπολ και τον αθλητισμό ημέρα, (ήταν 22 Γενάρη του 1995 όταν ο Άκης Καναργελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Αμυνταίου), συγγενείς, φίλοι, συναθλητές, μέλη των παλιών διοικήσεων και εν ενεργεία αθλητές του Συλλόγου, συναντήθηκαν στο παρκέ του γηπέδου και τίμησαν τη μνήμη του, αφήνοντας ανθοδέσμες μπροστά από τη φανέλα του αδικοχαμένου αθλητή με το νούμερο 4, που έκτοτε είναι αναρτημένη σε περίοπτη θέση του γηπέδου.


 
Ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Συλλόγου, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και για τον πρόωρα θανόντα, πρώην διεθνή αθλητή και προπονητή της Ν. Ιωνίας, Σάσα Ζιβούλοβιτς.
  «Η θυσία, η αγωνιστικότητα, η αυταπάρνηση του, εμπνέουν διαχρονικά όλες και όλες τους αθλητές του Συλλόγου μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, Γιώργος Θεοχαρίδης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.