Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ανατολικής Εορδαίας και νότιας λεκάνης Βεγορίτιδας: Κινητοποίηση στην Φλώρινα ενόψει της επίσκεψης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Γεωργαντά…

   Οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι που βρισκόμαστε στο μπλόκο του Φιλώτα συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας για να μπορέσουμε να ζήσουμε στον τόπο μας, κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και στην κυβερνητική αδιαλλαξία.
  Βγήκαμε με τα τρακτέρ στους δρόμους επειδή δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα επιβίωσης. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες αυξήσεις στο κόστος παραγωγής, σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές των προϊόντων μας, τις περικοπές στις επιδοτήσεις της ΚΑΠ της ΕΕ, τις καταστροφές στην παραγωγή που δεν αποζημιώνονται από τον ΕΛΓΑ εκμηδενίζουν το εισόδημά μας.
  Ταυτόχρονα, η μεγάλη ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ, στα καύσιμα, στα νοίκια των παιδιών μας που σπουδάζουν, οι διογκωμένοι λογαριασμοί για το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο, τη θέρμανση, τα άλλα έξοδα της λαϊκής οικογένειας έχουν εκτοξεύσει στα ύψη το κόστος ζωής.
  Ενόψει της επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά στην Φλώρινα την Δευτέρα 13/02, καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής να βρίσκονται με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα και ΙΧ στις 8:00 το πρωί στο μπλόκο του Φιλώτα ώστε να πάμε με μηχανοκίνητη πορεία στην Νομαρχία της Φλώρινας.
Καλούμε όλους τους φορείς αλλά και την τοπική κοινωνία να στηρίξει τον αγώνα μας.
Την κινητοποίηση θα στηρίξουν και αγρότες από τα μπλόκα της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.