Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Καταιγισμός μεταλλίων για τους OXYGEN BUDOKAI FIGHTERS Αμυνταίου…

 
  Στις 14 Μαΐου διοργανώθηκε στην Καλαμπάκα από την WKB HELLAS, υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικμποξινγκ), το διασυλλογικό πρωτάθλημα του Kyokyshin BUDOKAI, όπου συμμετείχε και ο Αθλητικός σύλλογος OXYGEN BUDOKAI Αμυνταίου με 20 αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν για άλλη μια φορά να διακριθούν και να εκπλήξουν όσους παρευρέθηκαν στο «Βλαχάβειο» Δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας.
  Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του….
- 20 αθλητές
- 18 Χρυσά  Μετάλλια
- 20 Αργυρά  Μετάλλια.
  Οι αθλητές μας συμμετείχαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αγώνων επαφής και αγώνων ΚΑΤΑ  και πραγματικά έκαναν πάταγο.
  Ήταν η καλύτερη επανεκκίνηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου αφού και πριν ένα μήνα στα Ιωάννινα έκαναν ανάλογη εμφάνιση στο διασυλλογικό πρωτάθλημα κικμποξινγκ Epirus Challenge  όπου με 5 αθλητές έφεραν 2 Χρυσά και 3 ασημένια, πράγμα που πιστοποιεί την δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.