Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Διακρίσεις ομάδων περιοχής Αμυνταίου σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής…

 
  Με μεγάλη επιτυχία εξελίχθηκε η Κυριακή 15 Μαΐου 2022 για τις ομάδες ρομποτικής του Αμυνταίου από τις συμμετοχές τους στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2022 του Πανελλήνιου Διαγωνισμού WRO HELLAS με θέμα «Πρωτογενής Τομέας – Αγροτική Παραγωγή» που πραγματοποιήθηκε στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης καθώς και από τις συμμετοχές τους στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ρομποτικής 2022 με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση» που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λευκόβρυσης Δήμου Κοζάνης «Βασίλης Φλέγκας» από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
  Συγκεκριμένα:
α) Στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του WROHELLAS με θέμα αγροτική παραγωγή και τυποποίηση, κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:
• 1η Θέση: η ομάδα RoboHopes 2 του ΑΠΣ Ελπίδες Αμυνταίου με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Παπαγιάννη Κ.
• 2η Θέση: η ομάδα «Αμπεμπαμπλώμ» του ΚΔΑΠ AbebablΩm Αμυνταίου και επίσης βραβείο παρουσίασης, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Ηλιάδη Π.
• Βραβείο Καλύτερου Προγραμματισμού : η ομάδα RoboHopes 1 του ΑΠΣ Ελπίδες Αμυνταίου, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Παπαγιάννη Κ.


 
Οι ομάδες RoboHopes 2 και «Αμπεμπαμπλώμ» καθώς και η ομάδα «Όσπρια της Τεχνολογίας» του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας που κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις μαζί με την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ / ΕΚ Αμυνταίου θα είναι αυτές που θα εκπροσωπήσουν τη Δυτική Μακεδονία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του WRO HELLAS που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 28 και 29 Μαΐου 2022.
β) Στον μαθητικό Διαγωνισμό Ρομποτικής «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση»
στην κατηγορία Λυκείου:
• 2η Θέση η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ – ΕΚ Αμυνταίου με το έργο «Αυτοκινούμενη αερόσκάλα», με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Ηλιάδη Π.
• 3η Θέση η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ – ΕΚ Αμυνταίου με το έργο «Κούκλα Περσόνα» με υπεύθυνη καθηγήτρια  την κ. Τερλέκη Αλεξία.
Επίσης στην κατηγορία Γυμνασίου πολύ καλά σχόλια απέσπασε στην 1η της συμμετοχή σε διαγωνισμό ρομποτικής, η ομάδα του Γυμνασίου Αμυνταίου με το έργο «Ο HERBOT Αναδασώνει».
  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, τις διακρίσεις και τις εμπειρίες που αποκτήσανε από την ενασχόλησή τους με την εκπαιδευτική ρομποτική.
Καλή επιτυχία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO HELLAS στις ομάδες που προκρίθηκαν.
Οι Προπονητές των Ομάδων
Ηλιάδης Παύλος
Παπαγιάννης Κων/νος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.