Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Η Π. Πέρκα στην ΕΠΑ.Σ Ο.Α.Ε.Δ. της Φλώρινας…

 
  Η Βουλευτής Φλώρινας και Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, σε συνέχεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου που άσκησε για την υποβάθμιση των σπουδών των μαθητών των ΕΠΑ.Σ (μέσω του Ν. Κεραμέως 4763/2020), επισκέφθηκε την Πέμπτη 05 Μαΐου 2022, τις εγκαταστάσεις της Επαγγελματικής Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ Φλώρινας.
  Ξεναγήθηκε στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για την υψηλή παροχή εκπαιδευτικού έργου και το μεγάλο εύρος ειδικοτήτων που
παρέχονται. Συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τη Διεύθυνση της Σχολής για τις ανάγκες στήριξης και ενίσχυσής της και χαιρέτησε τους μαθητές/τριες για τον ζήλο τους για μάθηση και τη διεκδίκηση σπουδών με αξία και επαγγελματικά δικαιώματα.
  Τέλος, διαβεβαίωσε εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες ότι θα συνεχίσει την πίεση για την στήριξη της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Φλώρινας για την αποφυγή του μαρασμού της, αφού αποτελεί στολίδι για την περιοχή. 

1 σχόλιο:

  1. Aχ ρε περκα μου δεν ξερεις απο που να ρχισεις και απο που
    να τελειωσεις με τις παραξενες επισκεψεις και δεξιωσεις.
    Κατσεκαι πιες και κανενα καφε σε καφενιδακι να σε δη ο κοσμακης που πολυ σε αποθυμησε. αρνοσε???
    εδω αμυνταιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.