Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας: 15 Μαΐου, Ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό…

 
  Την Κυριακή 15 Μάη διεξάγονται οι εκλογές ανάδειξης της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα.
Η εκλογική διαδικασία στην Π.Ε. Φλώρινας, θα τελεστεί:
1. Για την Φλώρινα στο Εργατικό Κέντρο από τις 08:00 έως τις 20:00
2. Για το Αμύνταιο στο Πνευματικό Κέντρο από τις 08:00 έως τις 20:00
3. Για την Πρέσπα στο παλαιό Δημαρχείο Πρεσπών από τις 08:00 έως τις 18:00
  Καλούμαστε όλοι και όλες να παρευρεθούμε και να στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε μια γιορτή Δημοκρατίας για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα ενότητας, αλληλεγγύης και προόδου. Την Κυριακή στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής.
Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό!
Μάθε που και πως ψηφίζεις:
Δείτε εδώ το βίντεο:

 

3 σχόλια:

  1. Χαμός στο twitter με το “παιδομάζωμα” του ΣΥΡΙΖΑ
    Στην πλάκα το έχουν ρίξει οι χρήστες του Τουίτερ με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, στις οποίες έχουν δικαίωμα ψήφου ακόμα και παιδιά 15 ετών!
    Εχουν γραψει τοσα σχόλια που ειναι για γέλια, επισης ακομη
    παρατηρειται οτι δικαιωμα εχουν ολοι, παραθετω ποιο κατω αποσμασμα.====
    ==Όσοι προσέρχονται για να ψηφίσουν πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο( ο ελληνας στην ελλαδα χρειαζεται διαβατηριο αρα ποιον αφορά αυτό?)) ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής (και αυτο ποιον αφορ τον ΕΛΛΗΝΑ? οχι)ή visa ή (μπλε οχι λαθος διατυπωσης) μονο κοκ(κ)ινη βεβαίωση. Επι πλεον μπορουν να προσελθουν οποιο θελουν ανεξαρτητως ηλικιας, καθως επισης και Πακιστανοι,Αφγανοι ,Ολοι λαθρομεταναστες με εκλογικο βιβλιαριο του Ομιλου ΣΥΡΙΖΑ και εφ΄οσον η θαλασσα δεν εχει συνορα μπορουν να ελθουν μια βολτα γειτονες να ψηφησουν και να φυγουν πάλι πισω , αυτο λεγεται ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΨΗΦΗΣΜΑ Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ./
    Οσο για τα μικρα παιδια τα δωρα ειναι γνωστά.!!1!!!1
    Μετά την ψηφοφορία θα μοιραστούν Πάμπερς παιδικές αλοιφές πιπίλες ζιπουνάκια γκιογκιό κούκλες αυτοκινητάκια και πλαστικά καλάσνικοφ #παιδομαζωμα
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ =ΕΠΙΣΗΜΗ= του Ομίλου Συριζα και Σία.
    Μφχ
    Ενα ελληνας της Νοτιας Περιφερειας Μακεδονιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Αν ηξερες και λιγη ..ορθογραφια,θα ησουν καλιτερος Ελληνας..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα!
    Ο κριτής των πάντων γιατρός επικρίνει το σχόλιο του αλλού για την ορθογραφία του όταν ο ίδιος γράφει τελείως λανθασμένα την λέξη «καλύτερος». Τι να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.