Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Αιμοδοσία Αρχιερατείας Αμυνταίου την Τρίτη 30 Νοεμβρίου…

 
  Σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στην πόλη του Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα.
  Η Αιμοδοσία θα γίνει αυτήν τη φορά στην Αίθουσα Δεξιώσεων του Ι. Ναού Αγίων Κων/νου & Ελένης Αμυνταίου. Λόγω των περιστάσεων θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει η υγειονομία της Αιμοδοσίας.
  Είναι γνωστό σε όλους ότι στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διάγουμε υπάρχει μεγάλη έλλειψη αίματος και γι’ αυτό παρακαλούμε όλους τους αιμοδότες, που δύνανται και θέλουν, να βοηθήσουν στο θεάρεστο τούτο έργο.
Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται.
Μόνο προσφέρεται.
Είναι ζήτημα ζωής. Είναι ζήτημα αγάπης.
Σήμερα αφορά κάποιον άλλον,
αύριο ίσως αφορά κάποιον δικό μας.
Προσφέρεις ζωή δίνοντας αίμα.
Αρχιερατική Επιτροπεία
Αμυνταίου

1 σχόλιο:

  1. Οτι πιο σημαντικο γινεται,εδω και 30 χρονια, ανελειπως , αθορυβα,και εθελοντικα,στη χειμαζωμενη μικροπολη μας..Αξιζουν την αγαπη μας,γιατι προσφερουν,ανεκτιμητο εργο..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.