Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Τα κορίτσια της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού…

 
  Τα κορίτσια της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία των Συλλόγων Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Φλώρινας και των συνεργαζόμενων φορέων στέλνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.
  Το ροζ χρώμα στις φανέλες των κοριτσιών συμπίπτει απόλυτα με το χρώμα της χαρακτηριστικής κορδέλας – σύμβολο της ευαισθητοποίησης, της έγκαιρης διάγνωσης και της ελπίδας για την καταπολέμηση της νόσου.

 
Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, στηρίζοντας διαχρονικά κάθε προσπάθεια με κοινωνικό περιεχόμενο, καλεί όλες και όλους να παρακολουθήσουν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Οκτώβρης: Μήνας Μαστού», τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.
Πρόσβαση στη διαδικτυακή εκδήλωση:
1. Μέσω ZoomMeeting
https://us02web.zoom.us/j/89332725653...
Meeting ID: 893 3272 5653
Passcode: 263761
2. Mέσω livestreaming στο κανάλι του Δήμου Αμυνταίου στο YouTube, στη διεύθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.