Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ευχαριστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας…

 
  Η Διοίκηση  του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε συμπολίτες μας & επιχειρήσεις για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν:
1) ΔΕΗ / Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας: 3 ξύλινα γραφεία, 2 ξύλινες βιβλιοθήκες, 4 μικρές συρταριέρες γραφείου, 2 μεταλλικούς φοριαμούς με τις βάσεις στήριξής τους για τις ανάγκες του  ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Αμυνταίου Γ.Ν. Φλώρινας.
2) κ. Γαλανού Όλγα: 1 γερανό ανύψωσης με ιμάντα, 50 επιθέματα κατακλίσεων, 2 μαξιλάρια για αναπηρικό αμαξίδιο και 50 σεντόνια για  τις ανάγκες του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Αμυνταίου Γ.Ν.Φλώρινας στη μνήμη του γιού της Γαλανού Ιωάννη.
3) Οικογένεια Δημήτριου & Συμέλας Τόττη: 50 ψωμάκια και 50 ατομικά χαλβαδάκια για τις ανάγκες του  ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Αμυνταίου Γ.Ν. Φλώρινας.
  Στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, οι ευγενικές αυτές προσφορές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Ο Διοικητής
Παπούλκας Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.