Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Υπεγράφη από τον Θ. Σκυλακάκη η πίστωση 1.000.000 ευρώ για την ξύλευση στις Τ.Κ. της Π.Ε Φλώρινας για την χειμερινή περίοδο 2021-2022…

 
  Στις 27/05/2021 με δελτίο τύπου, ενημερώναμε ότι δρομολογήθηκαν οι αναγκαίες διαδικασίες για έγκαιρη και επαρκή χρηματοδότηση των υλοτομικών εργασιών έτους 2021 για κάλυψη του συνόλου των αναγκών των ορεινών οικισμών.
  Ήδη στις 17/06/2021 υπογράφηκε, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, η αύξηση των πιστώσεων για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, ύστερα από Αίτημά της προς το σκοπό αυτό, κατά 1.000.000,00 ευρώ.
  Η έγκαιρη απόφαση του κ. Υπουργού δίνει την δυνατότητα για την έναρξη των εργασιών υλοτόμησης πολύ πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά.
  Η επιπλέον αύξηση του σχετικού κονδυλίου καταδεικνύει την βούληση της κυβέρνησης για την ικανοποίηση ενός χρόνιου και δίκαιου αιτήματος των κατοίκων των ορεινών οικισμών. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤIΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.