Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Πάσχα με Ιωσηφίδη VS Πάσχα με Μπιτάκη…

 





 

 

 

 


3 σχόλια:

  1. Δημοσίευση σχολίου
    Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.
    -----------------------------------------------------------
    Πρός την Διευθυνση του ε-πρισκοπιο,
    Αξιότιμοι κυριες και κυριοι,
    θα ηθελα να σας παρακαλεσω οπως γραφεται στην τοποθετηση =των σχολίων= με την παρατηρηση οτι η τοποθετηση του σχολιαστη ειναι μια κριτικη εις την οποιαν εκφραζει ο καθείς μας τις απόψεις του και φυσικα ο κρινων κρινεται και οπως γραφεται οτι, τυχων υβριστικές φρασεις ή λέξεις θα διαγραφονται.
    Ουδεν σχόλιό μου με την υπογραφη =ΓΚ= εχει εναν τετοιον χαρακτηρα (μπορειται τα ελεγξεται ολα)αλλα μου προκαλει την τρομερη εντυπωση ο αρθρογραφος δημοσιευματος με τα στοιχεια
    = ΑΘΡ= να χρησιμοποιοι υβριστικες εναντι τού σχόλιού μου
    λέξεις και θα ηθελα να σας παρακαλεσω εις το μέλλον εφ΄οσον υπαρχει η ενδειξει = θα διαγραφεται = πρεπει να γινεται.
    Εαν ο κυριος ΑΘΡ δεν θελει να δεχεται σχόλια να μην εχει
    την τιμην να δημοσιευη αρθρα και να εχη την τιμην να δεχεται την κριτικην και τα σχολια . Τελος ....
    Παραθετω τα γραφομενά του
    ===========================================================
    =Ανώνυμος1 Μαΐου 2021 - 1:00 μ.μ.

    ...Και το ΓΛΕΖΟ,πρεπει να πλενεις πρωτα το βρωμοστομα σου, πριν αναφερεις, το ονομα, του πρωτου αντιστασιακου της Ευρωπης..Εκτος.. αν σε ποναει, η βεβηλωση της ναζιστικης σημαιας..Αντε στη ποντικοτρυπα σου,και το ακαταλογιστο σου..Α.Θ.Ρ.
    ========================================================
    Διατελώ
    Μφχ
    ΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ σε ολους..Κι οχι μονο αυτη των .λουλουδιων, αλλα και την αλλη, των ολο και λιγοτερων δικαιωματων, αυτη των εργατων......Προπολεμικα οι ντοπιοι Αμυντιωτες,αγροτες στη πλειοψηφια τους,δεν γιορταζαν Πρωτομαγια..Τη γιορταζαν οι προσφυγες με εκδρομη και φαγοποτι συνηθως διπλα στο πεντακαθαρο ποταμι,κατω απ τη σιδηροδρομικη γεφυρα του Σωτηρα,που ηταν τοτε, ενας φυσικος, οργιαστικος παραδεισος..Με νοικιασμενα καρα,ποδαροδρομο,με αρμονικες και τραγουδια,οικογενειες φιλικες συγγενικες..Οι ντοπιοι,βλεποντας την ομαδικη τους αναχωριση,ειρωνικα,αλλα και με κρυφη χαρα κι ελπιδα, ,ελεγαν........Μπεγκατ Ματζιιρτε../Φευγουν οι προσφυγες/Παντα ο προσφυγας, ειναι ξενο σωμα..Κι οχι μονο ο Πακιστανος..Τη δεκαετια μετα το 50,οι Αμυντιωτες,γιορταζαν Πρωτομαγια,στο Πατινορ..Παλι διπλα στο ποταμι, μεταξυ Σωτηρα και γεφυρας προς Ξινο Νερο,σε ωραια λιβαδια, κατω απο τεραστιες ιτιες..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μοναδικες Πρωτομαγιες, ζησαμε τη δεκαετια του 80, στο τοτινο ζωντανο, και αγωνιστικο Ξινο Νερο,στο Ραντοσι,με δυο ορχηστρες και τις παρεες..μια φιλο ΠΑΣΟΚ,μια φιλο ΚΚΕ..Απιθανες, χαρουμενες,ελπιδοφορες,αγωνιστικες,ανθρωπινες εποχες,κι οχι μονο, επειδη ειμασταν νεοι...Τωρα οι νεοι μας,θα ελπιζουν, σε μια 10ωρη ημερησια εργασια,χωρις υπερωριες,των..μηδεποτε εργασθεντων..Μητστακοχατζηδακηδων..Ακομα κι Αμερικανουλης Μπαιντεν,παραδεχτηκε οτι οι πλουσιοι,εχουν,ξεσχιστει στο χρημα,τα τελευταια χρονια,σε βαρος των εργαζομενων...Με χελωνα, θα ρθει καποτε και στην Ελλαδαρα, το μυνημα αυτο του πλανηταρχη..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.