Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Έκτακτη σύσκεψη φορέων ενόψει της συνάντησης του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη…


  Tην Παρασκευή 03/07/2020, πραγματοποιήθηκε έκτακτη  σύσκεψη   θεσμικών φορέων, με αφορμή την επικείμενη συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10/07/2020.
 

  Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής  Γιάννης Αντωνιάδης, οι αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Κιοσές και Βασίλης Άμπας και οι δήμαρχοι Βασίλης Γιαννάκης, Άνθιμος  Μπιτάκης  και Παναγιώτης Πασχαλίδης και διεξήχθη με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης αλλά και δια της τηλεφωνικής οδού.
  Αποφασίστηκε να τεθούν ενώπιον του πρωθυπουργού τα κάτωθι:
1) Κατ’ εξαίρεσιν χρηματοδότηση του δήμου Αμυνταίου για τρέχουσες ανάγκες και έργα υποδομής λόγω της πρόωρης απολιγνιτοποίησης, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει .
2) Σχεδιασμός  ενός παράλληλου προγράμματος για τον άξονα Φλώρινα – Αμύνταιο - Πτολεμαΐδα – Κοζάνη - Μεγαλόπολη προκειμένου να καλυφθεί το χρονικό διάστημα ως την έναρξη υλοποίησης του κυρίως προγράμματος για την δίκαιη μετάβαση στην μεταλιγνιτική περίοδο. Το πρόγραμμα θα αφορά θέσεις απασχόλησης για ανέργους, εκπονήσεις μελετών, αγροτικά θέματα (  νέοι αγρότες, σχέδια βελτίωσης κ.α), θέματα παιδείας, δασοπονίας κ.τ.λ.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.