Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Στην δημοσιότητα η λίστα με τα 20 εκατ. ευρώ που μοίρασε η ΝΔ στα ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»…


  Στη δημοσιότητα δόθηκε η διαβόητη πλέον «Λίστα Πέτσα» μετά από πολλή αναμονή και σε συνεχείς αναβολές, η οποία αφορά στον τρόπο με τον οποίο κατανεμήθηκαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς» στα διάφορα ΜΜΕ της χώρας.
 
  Η 18σέλιδη λίστα περιλαμβάνει συνολικά 1.232 ΜΜΕ, καθώς και προγραμματικές πλατφόρμες και εταιρείες που ανέλαβαν την υπαίθρια διαφήμιση της καμπάνιας. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
  Μετά από τόση αναμονή, ακούστηκαν πολλοί ψίθυροι για πιθανά μαγειρέματα και αλλοιώσεις της λίστας, πράγμα που εγείρει ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσον η λίστα που είδε το φως της δημοσιότητας ανταποκρίνεται πράγματι στην πραγματικότητα, μετά μάλιστα και από τις απανωτές αποκαλύψεις για μέσα ανύπαρκτα, χαμηλής ποιότητας και αναγνωσιμότητας, εκ των οποίων ορισμένα που συμπτωματικά ανήκαν σε γνωστούς και κουμπάρους, που έλαβαν γενναίο κομμάτι από την πίτα.
  Η λίστα είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα αντικείμενο σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση, μέσω της χρηματοδότησης για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» «εξαγόραζε» τα ΜΜΕ. Εξού και το περίφημο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.