Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Η τελετή κοπής βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αμυνταίου, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Στην τελετή κοπής βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Αμυνταίου παραβρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε «μετ’ εμποδίων», καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν αποκλείσει για αρκετή ώρα την πρόσβαση στο ξενοδοχείο

 «Κλειώ», διαμαρτυρόμενοι για την εισήγηση της ΕΕΑ και την τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση με την οποία μετατρέπεται σε ποινή αφαίρεσης βαθμών η ποινή του υποβιβασμού, σε περιπτώσεις πολυιδιοκτησίας στο ποδόσφαιρο.

  Τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ, Γιώργος Τσιρώνης, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν οι Δήμαρχοι Αμυνταίου & Πρεσπών, Άνθιμος Μπιτάκης και Παναγιώτης Πασχαλίδης.

  Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επίσημος καλεσμένος στην εκδήλωση, υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο φλέγον για την περιοχή θέμα της απολιγνιτοποίησης, στην έως τώρα αναπτυξιακή πορεία της κυβέρνησης –κατακρίνοντας παράλληλα την πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-, στα Ελληνοτουρκικά, ενώ κλείνοντας, ευχαρίστησε την ΔΗΜΤΟ για την φιλοξενία και προσωπικά τον επιχειρηματία φίλο του, πρώην Δήμαρχο Αμυνταίου, Μάκη Ιωσηφίδη, για την στήριξη προς το πρόσωπό του και τις επενδύσεις που πραγματοποιεί στην περιοχή.    

4 σχόλια:

  1. Ειλικρινά.. Τόσο δούλεμα.. Μπράβο στους σκεπτόμενους Έλληνες της βόρειας Ελλάδας.. Εύκολα ξεχνάει αυτός ο λαός.. Για τον ΠΑΟΚ κύριε αδωνι και την στημένη υπόθεση από την κυβέρνηση σου έχεις να πεις κάτι;; μόνο η Αθήνα σας ενδιαφέρει και στις εκλογές μας θυμάστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗ ΖΕΙΣ... ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που να λέει Νεοδημοκρατης Υπουργός ότι έπαιρνε τηλέφωνο για να ζήτησει ψήφους για εκλεγμένο δήμαρχο με το ΠΑΣΟΚ (δις) και δεν ντρέπεται με ξεπερνάει. Του κουνούσε και το δάχτυλο για να κάνει τα χατίρια στον κολλητό του κιόλας. Και ο Δήμαρχος; Αγρόν ηγοραζε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά ωραία ακούσαμε από τον Κ Υπουργό τα πιο ωραία ομως τα άφησε για το τέλος,ας μην αναφερθώ στο κούνημα του δαχτύλου προς τον Δημαρχο για τις εξελίξεις στο εργαστασιο Ξινου Νερού οποιος το είδε κατάλαβε αλλά θα σταθώ στις τελευταίες του κουβέντες που αφιέρωσε, το τελευταίο κομμάτι τις πίτας το αφιερωσε στους εργαζόμενους στις λιγνιτικες μονάδες και στο λαμπρό μέλλον που τούς περιμένει...Αλήθεια Κ Υπουργε που είδατε εσείς λαμπρό μέλλον με ανεργία,φτώχεια και ξενιτια?Γιατί αυτό θα είναι το μέλλον του τόπου,όταν κλείνεις τον νούμερο 1 εργοδότη τις περιοχής άμεσα και έμμεσα?εδώ ένα μικρό εργοστάσιο τις ΦΑΓΕ έκλεισε και χαιρετησαμε τόσους φίλους....Απλά ηθελε ο Μητσοτάκης να το παίξει καλός στην Ευρώπη και δεν λογαριασε καθόλου τους κατοίκους τις Δ.Μακεδονίας....Θα τα βρούμε όλα μπροστά μας και κρίμα για τον κοσμάκη που θα μείνει άνεργος Ο Γεωργιάδης και κάθε Γεωργιάδης μια χαρά θα είναι.

    Υ Γ το.μόνο θετικό είναι ότι θα γίνουν μεγάλες επενδύσεις στο εργοστάσιο του Ξινου Νερού και θα δουλέψει πολύς κόσμος εκει
    Εις αλλά με υγεία

    Στο Ζελενιτς τα χιόνια λιωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.