Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου: Ανακοινώθηκε ο πρώτος συνδυασμός - Δηλώσεις του προέδρου Δημήτρη Νάντση…


  Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ο πρώτος συνδυασμός, που θα κατέλθει στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.
 
  Ο Συνδυασμός ο οποίος φέρει την επωνυμία «Όλοι μαζί μπορούμε», με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο Νάντση Δημήτριο, αποτελείται από 7 μέλη:
- Γεωργίτσα Νάνσυ
- Δουίτσης Χρήστος
- Μωυσιάδου Παρθένα
- Τεγόπουλος Παναγιώτης
- Μπάντης Ιορδάνης
- Πετράκου Χριστίνα
- Γώγος Μιχάλης.
  Μάλιστα ο κ. Δημήτριος Νάντσης, επιβεβαίωσε τις διερευνητικές προθέσεις ομάδας ανθρώπων να κατέλθουν με συνδυασμό στην εκλογική διαδικασία και με αφορμή την ανακοίνωση του συνδυασμού του προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαστε ανοιχτοί στην πρόκληση του δεύτερου συνδυασμού, δηλώνουμε παρών στην εκλογική μάχη τις 9ης Ιουνίου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Θα είναι χαρά μας η κατάρτιση και δεύτερου συνδυασμού, προκειμένου τα μέλη μας, να εκλέξουν τους καταλληλότερους. Ωστόσο όπως έχω τονίσει κατ΄επανάληψη, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας, ούτε κομματικοποιείται, ούτε χρωματίζεται, τουναντίον συνεργάζεται με όλους για το καλό του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.