Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Τη διαμεσολάβηση Τσίπρα – Κοτζιά ζητά Αμυνταιώτης, ώστε να αναγνωρισθεί ως γόνος της οικογένειας του Μπιλ Γκέιτς…


  Επικαλούμενος μαρτυρία του προπάππου του, γνωστός Αμυνταιώτης, ισχυρίζεται ότι είναι γόνος της οικογένειας του Μπιλ Γκέιτς, συνιδρυτή της εταιρείας λογισμικού Microsoft και ζητά με επιστολή του την παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης για την αναγνώριση της πραγματικής ταυτότητας και καταγωγής του!
 
  Πιο συγκεκριμένα, ο 55χρονος Χ.Λ., που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αμύνταιο, διαθέτει –σύμφωνα με μαρτυρία του στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ- στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι ο προπάππους του Ι.Λ. ο οποίος έζησε επί  δύο σχεδόν δεκαετίες στις Η.Π.Α., (1936 – 1954), απέκτησε και εκεί οικογένεια η οποία στην πορεία του χρόνου (19 χρόνια μετά) κατασκεύασε τους πρώτους υπολογιστές, δημιούργησε το λογισμικό Microsoft και σήμερα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πλουσιότερων οικογενειών του πλανήτη…
  Σύμφωνα με δηλώσεις του στο «ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ», την περασμένη χρονιά επισκέφτηκε τον Μπιλ Γκέιτς στα γραφεία του στην Ουάσινγκτον και τον ενημέρωσε, ότι κι αυτός είναι μέλος της οικογένειας. Του ζήτησε δε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες, ώστε να του δοθεί αυτό που του αντιστοιχεί από τα περιουσιακά στοιχεία και τις μετοχές, περί τα 80 δις Δολάρια, που διαθέτει η εταιρεία.
  Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης για τον Χ.Λ. δεν ήταν το αναμενόμενο, καθώς νοσηλεύτηκε για 2,5 μήνες σε νοσοκομείο, επειδή τον πέταξαν από τον 3ο όροφο του ουρανοξύστη όπου έγινε η συνάντηση…
  Επικαλούμενος λοιπόν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και του αυτοπροσδιορισμού (όπως η κυβέρνηση των Σκοπίων), ζητά, με επιστολή του, από τον Αλέξη Τσίπρα και από τον Νίκο Κοτζιά, οι οποίοι χειρίστηκαν και διαπραγματεύτηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και με επιτυχία(!) το «Σκοπιανό», τη διαμεσολάβηση τους, ώστε να αναγνωριστεί ως μέλος της οικογένειας των δισεκατομμυριούχων, να αποκτήσει αυτός και η οικογένεια του, νέα πιστοποιητικά και ταυτότητες και να ανήκει και επίσημα στην οικογένεια των Γκέιτς…
  Χαρακτηριστικά, στην επιστολή του ο Χ.Λ., μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αγαπητοί μου σύντροφοι Αλέξη και Νίκο, βοηθήστε με σας παρακαλώ να με αναγνωρίσουν σαν γόνο της οικογενείας τους οι  συγγενείς μου. Εσείς που παρακάμψατε με τους Σκοπιανούς ιστορία χιλιάδων χρόνων και τόνους βιβλίων από μαρτυρίες ιστορικών από την αρχαιότητα έως σήμερα, είμαι πεπεισμένος ότι μπορείτε να παρακάμψετε όποια προβλήματα της υπόθεσης μου και να εκπληρώσετε την επιθυμία μου. Αποτελείτε την ύστατη ελπίδα μου.
  Κι εγώ φυσικά, μόλις βάλω χέρι στην κληρονομιά μου, εννοείται ότι θα βοηθήσω για την αποπληρωμή του χρέους της χώρας μας… Περιμένω νέα σας εναγωνίως»!!!
  Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ παρακολουθεί «στενά» την υπόθεση και για κάθε εξέλιξη της θα σας ενημερώσει άμεσα…

2 σχόλια:

  1. ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΟΘΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟΝ Χ.Λ και
    η εταιρια να παρη το ονομά του.
    Αυτόπτες ομως μαρτυρες ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ επιβεβαιώνουν τοι ειναι
    ΑΠΟΓΟΝΟΣ μια οικογενειας Από το ΦΙΛΙΑΤΕΣ Θεσπρωτίας και
    μαλιστα οπως λενε με στοιχεια. Τωρα εσυ ποια στοιχεια εχεις
    δηλ . τα στοιχεια των 80 δισ.
    Ευχομαι να τα χαρης στα υπόλοιπα χρόνια της ζωή σου
    μφχ
    απο ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε Χ.Λ, με εκλπηξη διαβαζω οτι εισθαι απόγονος του
    περιφημου Μπυλι και οτι διεκδικειται το αστρονομικο ποσον
    των 80 δισ. Επ΄αυτου θα ηθελα να σας κανω γνωστόν οτι:
    Ο Γκειτς ειναι καταγωγης Απο την ΗΠΕΙΡΟ και δη απο ενα χωριό του Δημου Φιλιατών Θεσπρωτιας απογονος μεταναστων απο εκειμαλιστα δε εχει επισκεφθή τα πατρικά του εδαφη την περιοδο της δεκαετίας 1990 και αν θυμαμαι καλα συνοδευοταν πο τον κ. Ν. Γκατζογιάννη απο το χωριό ΛΙΑ φιλιατων οπου και παρεμεινε εις το ξενωνα φιλοδωρημά του δια 3 ημερες
    επισκεπτομενος τα ζαγοροχωρια και την χαραδρα του Βίκου
    χωρίς καμίαν ενοιαν προς αποζημιωση απογωνων .
    Λοιπον δεν θα ηθελα σας σας γραψω αλλα σχετικα με το
    πρωταπριλιάτικο ανεκδοτο
    μφχ
    Απο Φιλιατες θεσπρωτίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.