Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Στους δρόμους και οι αγρότες του Δ. Αμυνταίου – Στήθηκε το μπλόκο στον κόμβο Αντιγόνου… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Σε νέο γύρο κινητοποιήσεων και δράσεων προχωρούν από σήμερα οι αγρότες του Δήμου Αμυνταίου, καθώς το Δ.Σ. του Αγροτικού  Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου, σε συνεδρίαση του στις 23/01/2019, ομόφωνα αποφάσισε να συμμετάσχει στις αγροτικές κινητοποιήσεις  ύστερα και από απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για την συγκέντρωση των τρακτέρ στα κεντρικά σημεία των εθνικών δρόμων.
 

  Σημείο συγκέντρωσης των τρακτέρ και σημείο μπλόκου, είναι και φέτος ο κόμβος Αντιγόνου, όπου σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι, ξεκίνησε η κινητοποίηση των αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων και οι μελισσοκόμων της περιοχής, με την προσέλευση τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων, τα οποία παρατάχτηκαν κατά μήκος της Ε.Ο. Φλώρινας – Έδεσσας, χωρίς ωστόσο να διακόψουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

  Για τα αίτια της κινητοποίησης των αγροτών & κτηνοτρόφων της περιοχής, για τα αιτήματα που προβάλλουν για την ανάπτυξη και επιβίωση του πρωτογενούς τομέα στην χώρα μας, καθώς και την πορεία των κινητοποιήσεων τους, μας μίλησε η πρόεδρος του Αγροτικού  Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου, Διαμάντω Κρητικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.