Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Εκδήλωση υποψηφιότητας για το Δήμο Αμυνταίου από τον Άνθιμο Μπιτάκη…


  Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την Αυτοδιοίκηση, όπως οριοθετείται με τον «Κλεισθένη», ορίζει ένα καινούριο και διαφορετικό τοπίο που απαιτεί συνέργειες, συνεργασίες και σε τελική ανάλυση περισσότερη δημοκρατία στη λειτουργία του αυτοδιοικητικού χώρου!
 
  Από την άλλη πλευρά πιστεύω σθεναρά ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να αντισταθούμε στην πόλωση και να αποτρέψουμε τη δημιουργία κλίματος έντασης, που θα αποτελέσει κακό κληροδότημα για τη νέα δημοτική περίοδο. Προτάσεις και όχι στείρες αντιπαραθέσεις μπορούν να πάνε τον τόπο μας ένα βήμα πιο μπροστά, αλλιώς θα μείνουμε στη στασιμότητα και στον πολιτικό χειμώνα!
  Ως ενεργός πολίτης του τόπου μας δεν μπορώ να μείνω απαθής απέναντι στις εξελίξεις που υπάρχουν.
  Καλώ όλες τις υγιείς πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας σε συνεργασία, εκφράζοντας την πρόθεσή μου να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Αμυνταίου για τη νέα δημοτική περίοδο!
Άνθιμος Μπιτάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου

5 σχόλια:

  1. Μετά τις αλλεπάλληλες συνεδριάσεις στο Κλειώ σε επέλεξαν οι "σοφοί". Κρίμα συγχωριανέ, σε είχα για ανοιχτό μυαλό και όχι για πιόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιόνι είναι αυτός που σχολιάζει για τρίτους κι όχι αυτός που τολμά να πάρει το βάρος της υποψηφιότητας του για το Δήμο.

      Διαγραφή
    2. Ακούστηκε πως στη επιτροπή των καλλιστείων δημάρχου στο προαναφερθέν ξενοδοχείο υπό την προεδρία του Τέως δημάρχου (υποψηφίου βουλευτού, περιφερειαρχου, πλανητάρχου) συμμετείχαν και διάφορα μυθικά-προϊστορικά πρόσωπα: στρατηγοί, συνοριακοί, αλεποί και πελεκάνοι. Συνεπώς η επιλογή είναι σοφή.

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους να ξεφύγουμε από αυτούς που φωνάζουν και βρίζονται μεταξύ τους! Όχι άλλο Μάκη όχι άλλο Μούφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν σ αρεσε; δεν πειράζει πατε κλαψτε τωρα αγκαλια με ολα τ αλλα μουφακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.