Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Η ματιά του Πανευρωπαϊκού Χάντμπολ, στραμμένη στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Για τρείς ημέρες, Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, η «καρδιά» του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Χάντμπολ θα χτυπά στο ΔΑΚ Αμυνταίου, καθώς θα διεξαχθούν οι Προκριματικοί αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών, με τη συμμετοχή των ομάδων της χώρας μας, της Λευκορωσίας, Πορτογαλίας και Ιταλίας.
 

  Για την όλη διοργάνωση και τη σπουδαιότητα των αγώνων, μίλησαν, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22/11 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης, Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, ο Γ.Γ. της ΟΧΕ, Κώστας Σταματιάδης, ο Προϊστάμενος επικοινωνίας του ΛΚΜΔ της ΔΕΗ, Δημήτρης Καμαριάδης, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Παναγιώτης Βλαχόπουλος και Γιάννης Στρατάκης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μενέλαος Δανήλος και η αθλήτρια της Εθνικής μας ομάδας, Ελισάβετ Μάστακα, καθώς και η εκπρόσωπος του «Αρκτούρου» Άννα Γκάτσιου, καθώς, σύμφωνα με τον κ. Σταματιάδη, η ΟΧΕ αφιερώνει τα παιχνίδια αυτά στην οργάνωση του «Αρκτούρου για το έργο που επιτελεί και προβάλει την περιοχή.

  Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα και απεύθυναν κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να στήριξη έμπρακτα την προσπάθεια της χώρας μας.


  Η συνέντευξη έκλεισε με την επίδοση από τον κ. Θεοδωρίδη, κρασιών της περιοχής μας, στους εκπροσώπους της ΟΧΕ και της Εθνικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.