Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Τμήμα Εθελοντών Καλλιτεχνών από το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας…

   Το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας διευρύνοντας το πεδίο δραστηριοτήτων του και θέλοντας να ενισχύσει την συνεργασία του Δήμου Φλώρινας με τη Σχολή Καλών Τεχνών και Φλωρινιώτες καλλιτέχνες, προτίθεται να δημιουργήσει στο Γραφείο Τμήμα Εθελοντών Καλλιτεχνών.
  Σε αυτό το πλαίσιο καλεί Φλωρινιώτες καλλιτέχνες καθώς κι όλη την κοινότητα (φοιτητών και καθηγητών) του ΤΕΕΤ να δηλώσουν συμμετοχή στο υπό δημιουργία τμήμα που θα ασχοληθεί με την καλλιτεχνική και αισθητική αναβάθμιση χώρων της Φλώρινας.
  Είναι προφανές ότι με την έναρξη λειτουργίας του τμήματος θα υπάρξουν συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους στις οποίες και θα υπάρξει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων / προτάσεων για τους χρόνους, τη μορφή και την επιλογή των  χώρων των καλλιτεχνικών παρεμβάσεων.
  Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή:
- Στην πλατφόρμα εγγραφής που διατηρεί το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας https://docs.google.com/forms/d/1y24TphM6hQ2xEbRWk8AvOJZvzDhOt837p2DEMqHPtag/edit
- Στη γραμματεία του ΤΕΕΤ στον Χρήστο Κωνσταντινίδη, τηλέφωνο 2385055250
- Στον υπεύθυνο του Γραφείου Εθελοντισμού κο Χάτζιο Μιχάλη στα τηλέφωνα: Σταθερό 2385051042 Κινητό 6937031881
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας
Υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού
Μιχαήλ Ευαγ. Χάτζιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.