Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2026

Μήνυμα του Δημάρχου Αμυνταίου Ιωάννη Λιάση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού…

   Ο Οκτώβριος είναι διεθνώς αφιερωμένος στην πρόληψη, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.
  Η έγκαιρη διάγνωση συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση της νόσου. Η ενημέρωση και ο προληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και τις ανάγκες κάθε γυναίκας, αποτελούν ουσιαστικά βήματα φροντίδας της υγείας.
   Ο Δήμος Αμυνταίου συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια μέσα από το έργο των κοινωνικών του δομών, καθώς και με εκδηλώσεις, δράσεις και ημερίδες ενημέρωσης που προάγουν την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση.
   Η φωταγώγηση του εμβληματικού κτιρίου του Παλαιού Α΄ Δημοτικού Σχολείου με ροζ χρώμα αποτελεί μια ακόμη συμβολική κίνηση στήριξης.
   Στέλνω σε όλες τις γυναίκες το μήνυμα να φροντίζουν τον εαυτό τους και να εντάξουν τον προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους. Στις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη και στις οικογένειές τους εκφράζω τη συμπαράστασή μου και εύχομαι δύναμη και ελπίδα.
 Ο Δήμαρχος Αμυνταίου
 Ιωάννης Λιάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.