Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026

Επισκέψεις των Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ σε Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου…

   Συνεχίζονται και τον Ιούλιο οι παρεμβάσεις πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στις απομακρυσμένες κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου, από τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ. Το πρόγραμμα των επισκέψεων διαμορφώνεται ως εξής:
03/07/2026, ημέρα Παρασκευή στην Τοπική Κοινότητα Αετού
 06/07/2026, ημέρα Δευτέρα στην Τοπική Κοινότητα Αντιγόνου
 07/07/2026, ημέρα Τρίτη στις Τοπικές κοινότητες :
 - Αγραπιδιάς και ώρα 9:00 2) Φανού και ώρα 11:30
 16/07/2024 ημέρα Πέμπτη στην Τοπική Κοινότητα Πεδινού
   Η δράση αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και την υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών, με στόχο την πρόληψη, την ενημέρωση των πολιτών και την έγκαιρη ανίχνευση πιθανών προβλημάτων υγείας.
   Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στους Προέδρους των αντίστοιχων Κοινοτήτων για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.