Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2026

Ο Πρώτος Κατανυκτικός – Συγχωρητικός Εσπερινός στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας…

   Κυριακή της Τυρινής, 22 Φεβρουαρίου 2026, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Φλώρινας, θα τελεστεί ο πρώτος Κατανυκτικός – Συγχωρητικός Εσπερινός της φετινής περιόδου της Μ. Τεσσαρακοστής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ειρηναίου.
  Πριν το τέλος του εσπερινού ο Σεβασμιώτατος θα ομιλήσει με θέμα: «Η εσωτερική πορεία του ανθρώπου στη Μεγάλη Τεσσαρακοστή».
 Παρακαλείσθε να συμμετέχετε.
 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.