Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2026

Επισκέψεις Κινητών Ομάδων Υγείας του ΕΟΔΥ σε Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου…

   Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για τον μήνα Φεβρουάριο, οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε κοινότητες του Δήμος Αμυνταίου, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη ανίχνευση προβλημάτων υγείας, δίνοντας έμφαση σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε υγειονομικές υπηρεσίες.
  Οι προγραμματισμένες επισκέψεις για τον μήνα Φεβρουάριο είναι οι εξής:
 • στην Κέλλη, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2026
 • στο Μανιάκι, την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026
   Η δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης της δημόσιας υγείας και υποστήριξης των τοπικών κοινωνιών.
   Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Προέδρους των αντίστοιχων Κοινοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.