Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2025

Εκδήλωση με τίτλο «Μιλάμε για τη Διπολική Διαταραχή» από τον Δήμο Φλώρινας…

   Ο Δήμος Φλώρινας, το Κέντρο Κοινότητας και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Φλώρινας, πραγματοποίησε με επιτυχία στις 11/10/2025, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, εκδήλωση με τίτλο «Μιλάμε για τη Διπολική Διαταραχή».
  Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε κλίμα ιδιαίτερης ανταπόκρισης από το κοινό που έδειξε ενδιαφέρον, θέτοντας διάφορα ερωτήματα. Οι ειδικοί επιστήμονες, με τις εμπεριστατωμένες και προσιτές στο κοινό εισηγήσεις τους, συνέβαλαν ουσιαστικά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από ένα τόσο ιδιαίτερο ζήτημα ψυχικής υγείας.
   Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν o κ.. Τσούκας Ευάγγελος – Νευρολόγος, υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Ιωάννης Μάλλιαρης, Κλινικός Ψυχολόγος, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (King’s College London), Ιδρυτής και Επιστημονικός Υπεύθυνος της Ελληνικής Διπολικής Οργάνωσης (ΕΔΟ), οι οποίοι ανέδειξαν μέσα από την παρουσίασή τους, τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, της σωστής θεραπευτικής προσέγγισης, αλλά και της κοινωνικής αποδοχής των ατόμων που ζουν με τη συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή.
   Ο Δήμος Φλώρινας, το Κέντρο Κοινότητας και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Φλώρινας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους εξαιρετικούς εισηγητές.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.