Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Πρεσπών στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Τουριστικών Συναφών Δραστηριοτήτων Πρεσπών…

 
  Θερμά συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Συναφών Δραστηριοτήτων Πρεσπών Θωμά Μανούρη, καθώς και σε όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  Η ύπαρξη ενός συλλογικού φορέα με τη συμμετοχή όλων των επιχειρηματιών του τουρισμού είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ο τουρισμός είναι ένας από τους βασικούς άξονες της οικονομίας και της ανάπτυξης της περιοχής μας.
   Ο Δήμος Πρεσπών θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται σε αυτή την κατεύθυνση.
   Εύχομαι στο νέο Δ.Σ. καλή και εποικοδομητική θητεία, για το καλό της Πρέσπας!
 Ο Δήμαρχος Πρεσπών
 Γιώργος Στεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.