Τρίτη 20 Μαΐου 2025

«Ανοιχτές Πόρτες» στο Κτήμα ΑΛΦΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

 
  Το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Μαΐου, οι Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος γιόρτασαν τον νέο κύκλο ζωής της αμπέλου με την ανοιξιάτικη οινοτουριστική εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες».
  Το Κτήμα ΑΛΦΑ στο Αμύνταιο, υποδέχθηκε τους φίλους και φίλες του επώνυμου και ποιοτικού ελληνικού κρασιού, με ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές από επιλεγμένες παλιές και νέες σοδειές, διαθέσιμες αποκλειστικά για γευσιγνωσία και αγορά, προσφέροντας  έκπτωση 15%, καθώς και με παράλληλο πρόγραμμα, σε συνεργασία με τα εστιατόρια της περιοχής: «Θωμάς», στο Σκλήθρο, «Κοντοσώρος», στο Ξινό Νερό, «Τραμόντο», στο Αμύνταιο και «Ναουμίδης» & «Βάλσαμο», στον Άγ. Παντελεήμονα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.