Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Εκπαίδευση Κτηνοτρόφων Σπερματεγχυτών…

   Σας ενημερώνουμε πως με γνώμονα την απλούστευση των διαδικασιών και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων κτηνοτρόφων ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ οργανώνει κύκλο εκπαίδευσης για την απόκτηση Πιστοποιητικού Ικανότητας Κτηνοτρόφου Σπερματεγχύτη.
  Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, από όλους τους εμπλεκόμενους είναι η εξής:
 1. Ο ενδιαφερόμενος, ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει κωδικό εκμετάλλευσης εν λειτουργία καταχωρισμένο στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της Κτηνιατρικής (ΟΠΣΚ), καταθέτει αίτηση στην Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Φλώρινας. Σημειώνεται πως στην περίπτωση που δεν πληρείται η προαναφερθείσα απαίτηση, η αίτηση θα απορρίπτεται.
 2. Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, με τη συμπλήρωση συγκεκριμένου αριθμού αιτήσεων, προγραμματίζει κύκλο εκπαίδευσης και αποστέλλει ανάλογη ειδοποίηση, απευθείας, σε όσους έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν.
 3. Η εκπαίδευση, για τους κτηνοτρόφους της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Αναπαραγωγής & Τεχνητής Σπερματέγχυσης του Κτηνιατρικού Κέντρου Θεσσαλονίκης .
   Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθυνθούν στην Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Φλώρινας και στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 23850 54556, 54566, 54558.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.