Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Δράσεις του ΚΑΠΗ Δήμου Φλώρινας…

 
Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο οι δράσεις του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Φλώρινας.
- 1η δράση – Εκδρομή στη Λευκάδα: Οι ωφελούμενοι του Κ.Α.Π.Η. πραγματοποίησαν την ετήσια, καθιερωμένη καλοκαιρινή, εκδρομή τους σε τρεις διαφορετικές περιόδους, στο νησί της Λευκάδας. Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού, να επισκεφθούν εμβληματικά μοναστήρια, όπως το μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης, να περπατήσουν σε κοσμοπολίτικα σοκάκια, όπως αυτά στο Νυδρί και να κάνουν το μπάνιο τους, τόσο στη Λευκάδα, όσο και στην Πάργα.

 
- 2η δράση – Προσκυνηματική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη: Μέλη του χορευτικού τμήματος και της χορωδίας του Κ.Α.Π.Η., συνοδευόμενοι από τον π. Νικόλαο Φορτομάρη της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας, επισκέφθηκαν το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή της Θεσσαλονίκης, όπου είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν στον τάφο του Αγίου Παϊσίου. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης για να προσκυνήσουν την «τιμία χείρα» του Αγίου Σπυρίδωνος, επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού.
   Οι ωφελούμενοι του Κ.Α.Π.Η. γεμάτοι εμπειρίες, γνώσεις και όμορφες εικόνες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες δράσεις του Κ.Α.Π.Η. Φλώρινας.
   Ο Δήμος Φλώρινας μέσα από στοχευμένες δράσεις προσπαθεί να δημιουργήσει καλύτερες και ποιοτικότερες συνθήκες διαβίωσης για τους δημότες του και ειδικά για τα άτομα της 3ης ηλικίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.