Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας…

  Ο Λάζαρος, ο δικός μας Λάζος, δεν είναι πια μαζί μας. Νιώθω πραγματικά συντετριμμένος και αδυνατώ να το δεχτώ, όπως και όλοι όσοι τον είχαμε στη ζωή μας.
  Τι λόγια να πω για τον Λάζο… Φιλότιμος και δραστήριος, οραματιστής και διεκδικητικός, πάντα εκεί να φωτίζει με το καθαρό του βλέμμα τα σκοτεινά μας σημεία.
   Υπόδειγμα οικογενειάρχη, επαγγελματία, αυτοδιοικητικού. Μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, που με την θετική του διάθεση έδινε λύση στα πιο μεγάλα αδιέξοδα.
   Φίλε βιάστηκες, αλλά να είσαι σίγουρος ότι φεύγοντας αφήνεις πίσω σου ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα καλοσύνης, υπευθυνότητας και ήθους που κάνει πολύ περήφανους πάνω από όλα την οικογένειά σου, την αγαπημένη σου σύζυγο Ντίνα, τον λατρεμένο σου γιο Άγγελο, τους σεβαστούς γονείς, τα αδέρφια σου, αλλά και όλους εμάς, όλη την τοπική κοινωνία, που σε αγαπήσαμε βαθιά.
   Από σήμερα ο Δήμος Φλώρινας χάνει ένα κομμάτι της ψυχής του. Το φως, όμως, της προσωπικότητας του Λάζαρου Αντωνιάδη θα καθοδηγεί για πάντα στο εξής τα βήματά μας.
   Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες, αλλά ένιωσα χρέος μου να γράψω αυτά τα λίγα λόγια για έναν τόσο αξιόλογο άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά.
 Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε.
 Βασίλης Νικ. Γιαννάκης
 Δήμαρχος Φλώρινας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.