Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για Αγόρια και Κορίτσια στην Ακαδημία Χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου…

  Η Ακαδημία μας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για ΚΟΡΙΤΣΙΑ και ΑΓΟΡΙΑ από Γ΄  Δημοτικού έως Α’ Γυμνασίου και παράλληλα την έναρξη των προπονήσεων κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Δωρεάν προπονήσεις τον Σεπτέμβριο για νέες αθλήτριες και νέους αθλητές.
  Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, την αξία της ένταξης σε ένα σύνολο και της συνεργασίας για την επίτευξη του στόχου. Επίσης, θα δημιουργήσουν νέες φιλίες και θα αποκτήσουν αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν σ΄ όλη τους τη ζωή.
   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωρολόγιο πρόγραμμα και τον προγραμματισμό των τμημάτων, μπορείτε να απευθυνθείτε στον προπονητή Παναγιώτη Δημητρίου είτε δια ζώσης, είτε στο τηλέφωνο 694 860 9506.
 Facebook: ΑΣ Αμύντας Αμυνταίου Χάντμπολ
 Instagram: amyntas_handball

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.