Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Χειροτονίες κληρικών στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας…

  Με αισθήματα χαράς η Ιερά Μητρόπολις Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας αναγγέλλει τις χειροτονίες δύο νέων διακόνων, οι οποίοι, με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ειρηναίου, θα ενταχθούν στον κλήρο της τοπικής μας Εκκλησίας.
  Την Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου της κοινότητας του Αγίου Αθανασίου Εδέσσης, θα τελεστεί η εις διάκονον χειροτονία του κ. Αθανασίου Γάτσου του Αριστείδου, με καταγωγή από τον Άγιο Αθανάσιο Εδέσσης, ο οποίος είναι έγγαμος και οικογενειάρχης.
   Την Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Πτολεμαΐδας, θα τελεστεί η εις διάκονον χειροτονία του κ. Στυλιανού Γιαρματζίδη του Σάββα, αγάμου, με καταγωγή από το Ανατολικό Εορδαίας.
    Η Ιερά Μητρόπολις προσκαλεί όσες και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν προσευχητικά στη Θεία Λειτουργία και τη χειροτονία των νέων κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, που αποτελεί σημαντικό εκκλησιαστικό γεγονός της τοπικής μας Εκκλησίας.
 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

1 σχόλιο:

  1. ..Τελικα,δουλεια, μονιμη , σιγουρη,και..ξεκουραστη, στο (καταχρεωμενο)Ελληνικο Δημοσιο,δινουν μονο οι Δεσποταδες!!!Φατε τη ..σκονη τους,βουλευτες και υπουργαρες!!!Μνημοσυνο καθε Κυριακη,για τον Αντρεα (που τους εκανε Δημοσιους υπαλληλους) θαπρεπε να καμνουν,οι αγιοι αυτοι, ανθρωποι...Ουτε ο Σο'ι'μπλε,που υποθηκευσε, ολη τη Δημοσια μας περιουσια, για 99 χρονια,και παγωσε τους διορισμους στο Δημοσιο,(και ψαχνει τωρα ο Αδωνης,για τα νοσοκομεια,γιατρους 80/νταχρονους)μπορεσε,να..τους βαλει χερι!!!!Τουλαχιστον,ομως. εχουμε παπαδες να μας..θαψουν...Ευλογησον....Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.