Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΠΡΕΣΠΕΣ 2024» παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων των «Πρεσπών» ήταν το αντικείμενο της Συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε το ΔΣ του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας, το Σάββατο 3 Αυγούστου, στη Φλώρινα.
  Παρουσία του σεβ. Μητροπολίτη Φλώρινας κ. Ειρηναίου, του βουλευτή ΝΔ Φλώρινας Σταύρου Παπασωτηρίου, του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φλώρινας, Αθανάσιου Τάσκα, του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη και της αντιδημάρχου Αμυνταίου, Φωτεινής Τσιναρίδου, η Πρόεδρος του Οργανισμού Χρύσα Μάντση και ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Τμουτσέλης, αναφέρθηκαν αναλυτικά στο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων, ενώ από την πλευρά του, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Γιώργος Λιάνης, έκανε έναν μίνι απολογισμό με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 34 χρόνων του θεσμού.
   Αναλυτικά, όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη, στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί…

Η τοποθέτηση του Δημάρχου Φλώρινας, Βασίλη Γιαννάκη, στη Συνέντευξη Τύπου:

 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.